lunedì 21 agosto 2017

Tek 10 ventilasjon

Med revidert TEKblir regelverket enda mer utydelig. Endringer og ikke- endringer i revidert TEK10. Det har vært diskutert hva som menes med kortere perioder med overskridelser i veilederen til forskriften TEK 10.


Tidligere har det også . I den reviderte TEKer tidligere krav til ny fornybar oppvarming (minimum for bygg over 5m ) fjernet. Det er med andre ord nå fritt . Byggteknisk forskrift ( TEK) gir regler om tekniske egenskaper et byggverk. Der tiltakshaver velger TEK, skal dette fremgå av søknad om tillatelse til tiltak.


Ingeniør Arne Kobbeltvedt har skrevet en artikkel der det belyses hva TEKvil bety for inneklima i leiligheter som bygges etter TEK10. Samtidig skulle den ha stortsett samme struktur som TEK10. Les også hva TEKog myndighetene sier om hvordan legionellavekst kan . Få effektiv og nyttig gjennomgang av TEK- og gjør deg kjent med. I tillegg får vi presentert hva DiBK har foreslått i høringsforslaget til ny . Men hva betyr det egentlig for deg? Hva var meningen med TEK17?


I henhold til TEKvar det et krav om at alle boenheter hadde en innvendig bod på . Aurora SMART 1er over kvadratmeter, og er derfor en av modellene som får bedre vinduer i forbindelse med revisjonen av TEK10. Utdrag fra “Forskrift om tekniske krav til byggverk”. Forskriften skal sikre at tiltak planlegges, prosjekteres og.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Популярные сообщения