lunedì 16 ottobre 2017

Glassmester sandnes

Ut fra den trussel en brann kan innebære for skade på liv og helse skal. Ved skyvedør og sidehengslet dør skal det være tilstrekkelig fri . Med automatiske skyvedører sparer du plass i f. Dørautomatikken forhindrer dessuten at varm eller kald luft . Vi anbefaler dem for eksempel til behandling og distribusjon av mat eller drikke eller til den . DAN-doors leverer også hengslede brann - og skyvedører ,. Ter en innfelt skyvedør og brukes der det ikke er plass til en vanlig dør og persontrafikken er lav. Egnede bruksområder for Ter skoler, sykehus og . Generelle krav til sikkerhet ved brann. Tiltak mot antennelse, utvikling og spredning av brann og røyk.


Priseksempler skyvedør. De trodde det var en svingdør. Husk å opplyse om hvilken retning du ønsker døren skal gå. Send egen info om dette på mail. Evt så kontaker vi deg.


Herunder dører, foldedører, skyvedører , vinduer, fasader og rekkverk i glass og. Alu-2- skyvedør (2-spors møtedør). Alusoft- skyvedør (3-spors møtedører). Lineære skyvedører er klassikeren blant de automatiske skyvedørene.


Våre systemvegger leveres som frontvegg i glass og tettvegg i gips. Disse fåes i ulike mål og . Kan leveres i både brann - og lydutførelse,. Alle våre heve- skyvedører i aluminium kan leveres med ekstra sikkerhetsfunksjoner, inkludert innbruddsikkerhet, brannsikkerhet og til og med skuddsikkert . Fasader, vinduer og dører for brann - og røykbeskyttelse.


Skyvedører kan lages som lett, massiv og med lyddemping. Det plassbesparende designet åpner for originale og praktiske romløsninger med ekstra . Dør med spesielle krav for å hindre spredning av brann. I slagdører er dørbladet festet til dørkarmen med hengsler og i skyvedører beveger. Formpressa kompakte innerdører har en kjerne av trefiberplate og en fin overflate , samtidig som det er et rimelig alternativ til heltredører. Huizhou Wisdom er din pålitelige kilde for høy kvalitet brann vurdert stor glass aluminium skyvedør for australia på salg.


Hjemmelaget skyvedør – veldig billig og kult. DØR DELT I TO: Slik laget Renathe Tangen skyvedør. Ved en brann sikrer man røykfri rømningsveier slik at man kan utføre en sikker evakuering av lokalene. Naturlig ventilasjon styrt fra byggets SD anlegg ved hjelp. En skyvedør er en klassisk måte å åpne eller stenge av et rom, og en enkel og stilren måte å spare plass på.


Systemet har et godt dokumentert underlag, er godkjent for bl. Sapa Skyvedør Artline XL har et elegant, minimalistisk og eksklusivt design i stort format. Hva med å gjøre som denne kunden, og lage innerdørene om til skyvedører , . Raskt, enkelt og billig.


Vi tilbyr mange forskjellige dører, men en av våre mest praktiske løsninger er skyvedører. Utvalget vårt spenner . Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre dører. Vi har et stort utvalg av dører på lager.


Du finner også alle de ulike . Nylig ble Gilgen SL-skyvedør -automatikkene produsert og montert for første. Riktig montering av skyvedør øker levetiden og totalopplevelsen ved bruk. Montering av brann - og lyddør. Våre produkter er godkjent for brann påvirkning fra både inn- og utsiden. Døren til høyre er klassifisert og godkjent som brann – og lydisolerende dør, egnet som.


Aluminiums - skyvedør med brudt kuldebro. Herdet sikkerhetsglass. Pulverlakkert karm og ramme.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Популярные сообщения