martedì 27 febbraio 2018

Dønna overnatting

Brygga er derfor godt egnet som overnatting desom du skal på øyhopping på Helgeland. Koselig overnatting på Helgelandskysten. Vi tilbyr opphold og overnatting i en koselig atmosfære. Nye leiligheter og rom, ved sjøen, sentralt på Herøy gir deg et.


Elfis Sjøstuer kan tilby overnatting i hytte og rorbu, samt leiligheter i Herøy på Helgelandskysten i Nordland. Andre steder å overnatte som du kanskje vil like. Her finner du ingen store hoteller slik som i . Flott beliggenhet ved sjøen og muligheter for fiske. Du kan få fisk fra bryggekanten, . Overnatting i rom, rorbuer, eller leiligheter.


Hvis du er ute etter enkel overnatting , tilbyr vi rom med felles eller privat bad. Alle rommene har kjøleska. Ta deg TID til å oppleve Lovund. Et levende øysamfunn der mennesker og bedrifter mot alle odds har vunnet kampen mot sentralisering og avfolkning.


Det gamle bøteriet er gjort om til et sjarmerende reiselivsannlegg, med overnatting i leiligheter. Seløy Kystferie i Herøy på Helgeland tilbyr overnatting i hytter. Samle netter med Hotels.


Dønna Kystferie, Stavseng. Finn hvor du kanbo på Herøy. All of them are differently decorate some with an ocean view. Guests may enjoy the free WiFi. The holiday home features.


Bruk oss som en base for. Du trenger ikke bekymre deg for å miste fergen om morgenen. Bo hos oss, bare meter fra terminalen. Nyt flott utsikt og spis i restauranten vår.


Bestill overnatting i god ti spesielt juli. Bilder-Det gamle Bøteriet er gjort om til et sjarmerende reiselivsanlegg med rom, leiligheter, rorbu, restaurant, båtutleie, uteservering og gjestebrygge. Stue med mulighet å bruke som ekstra soverom. Hadde valgt ut Brygga, og det var et flott valg!


Deilig å sovne til bølgeskvulp! Sandnessjøens beste spisested. Vi har tatt oss en prat med de som driver med overnatting og spisesteder i. Augustbryggo tilbyr overnatting i to hus for – personer. Edvardahuset og Alfredstua.


På denne siden finner du ulike tilbydere av overnatting i Nordlan Troms,. AAKER BRYGGE KYSTFERIE DØNNA. Fire tøffe Harer fra Frikultbarnehagen Ytteren har vært på vårovernattingstur på . For den som vil ha en øyopplevelse er det mulig å ta turen til Lovund (med overnatting). Jobbnorge tar rekruttering på alvor og tilbyr våre kunder de beste verktøyene for en enklere vei til rett medarbeider!


Topp fiske og rekreasjon på Helgelandskysten! Top standard on the coast of Helgeland. New sea house with very high standard and all facilities needed for a pleasant stay, included sauna and wireless ADSL.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Популярные сообщения